Reacties op dit gedicht
Innerchild vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


rainbow_fairy: Woensdag, februari 08, 2006 18:27
heel mooi!

groetjes,


erje: Woensdag, februari 08, 2006 14:31
super dat je kan zingen wanneer komt je 1ste cd uit
mooi duo
liefs erje


Renate-td-: Woensdag, februari 08, 2006 13:21
Wat een mooie!
liefs voor beide


hiljaa: Woensdag, februari 08, 2006 09:58
zeer mooi door u tweetjes verwoord!en scherven brengen geluk! da hoop ik maar!
knufliefs--hiljaa--


Mathilde: Woensdag, februari 08, 2006 09:04
ja, dat zijn wij!
bedankt hiervoor, lieve Inner!

kus, mathilde


poky: Woensdag, februari 08, 2006 08:49
prachtig duo gedicht,gevoelig en hoopvol heel mooi,poky


vlokje: Woensdag, februari 08, 2006 08:29
Heerlijk gedicht van jullie twee.

liefs sylvia


L!@: Woensdag, februari 08, 2006 05:12
schitterend duo..knuff


Peter van Tiel: Woensdag, februari 08, 2006 01:15
Lekker positief gedicht.
Heerlijk toch!
Trustenknuf,
Peter.


mamsiemomo: Woensdag, februari 08, 2006 00:33
Prachtig, gevoelig, kwetsbaar, hoopvol en krachtig..... helemaal top! Liefs, Mo


Jeffry: Woensdag, februari 08, 2006 00:27
In tweevoud, schoon geschreven...


turtle: Woensdag, februari 08, 2006 00:16
in stilte gelezen..mooi verwoord

liefs


arie: Woensdag, februari 08, 2006 00:14
De spiegel zegt je mag er zijn
Je ogen stralen lach
een traan van herinnering
omdat het eindelijk mag

Liefs, Arie


Niniki: Woensdag, februari 08, 2006 00:11
Mooi dames!

Knuffie Nini


Over dit gedicht
Auteur:  Innerchild Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  Innerchild
Gepubliceerd op:  08 februari 2006
Thema's: