corner
 
   we zullen je missen .collega
corner
21 september 2005 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Geen Thema / Geen Thema


lief en vrolijk zo ging jij door het leven,je wilde iedereen iets van je vrolijkheid meegeven,de laaste weken had je last van je rug en was je vaak moe,niemand wist waarom niemand wist hoe..

je kreeg de uitslag een schok voor iedereen,leukemi ineens,12 weken lang heb je gevochten tegen je ziekte die je  onverwachts gekregen had,na 12 weken was je het zat,je lichaam kon het niet meer aan,maar in al onze harten ben je blijven bestaan.

je zoon en dochter nu in de puberteit,ze hebben hun moeder verloren,ze hebben van hun ruzies nu zon spijt.ik wens hun heel veel sterkte toe,want hun harten zijn nu ook zo erg moe..

ik zie je vrolijke lach niet meer op het werk,en de grapjes die je maakte zijn er ook niet meer,maar op een dag zien we elkaar allemaal weer..

we zullen je missen collega,jij was onze favoriete ma..- faith&hope -

Gecontroleerd door: benji

       

   Reactie op dit gedicht
corner

faith&hope vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 ring corner
Woensdag, september 21, 2005 23:57 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Ontroerend beschreven,sterkte,liefs ingrid
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy