corner
 
   Al een lang tijd vervaagd
corner
06 januari 2005 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Vroeger/Herinneri / Hoop


Al een lange tijd vervaagd.

Hij kijkt me boos aan, hij kijkt gewoon door me heen, zou hij die boze blik voor mij bedoelen.
Hij kan met niet zien, dat kan gewoon niet, ik ben allang vervaagd uit het leven, ben weg uit de gedachten, in herinneringen leef ik soms nog voort, ik zweef nog wel rond in de levens van anderen.
Ik kijk naar familie en vrienden, ik kijk naar ze als ze slapen, dan kom ik zitten op bed en fluister ik zachtjes in hun oor.
Ik vertel ze verhalen, ik zit daar uren lang.
Mensen zien me niet, maar ze horen me soms wel, als ze slapen luisteren ze in hun gedachten naar me en herinneren ze zich me weer voor even.
Ik ben zo maar weg gegaan, bijna niemand snapt het nog, behalve hij, maar hij wil me niet zien, als ie alleen zijn hand maar uit had gestoken zouden we weer even bij elkaar zijn, net als lang geleden, maar hij heeft me zijn rug toegekeerd hij wil me niet meer zien.
Draaide hij zich maar hel even om, nog een laatste blik in die mooie ogen van hem, dan laat ik hem los, kon hij me nog maar zien.
Ik blijf rond zweven op de aarde tot dat het licht me komt halen, dan doe ik voor goed mijn ogen dicht, dan heb ik geen contact meer met niemand niet.
Ik rol me op tot een balletje en zweef ik rustig naar boven toe, om daar te blijven en niet terug te keren.
Ik kan wel huilen van verdriet want hij zag me net niet.


- hommeltje -

Gecontroleerd door: Firebolt

       

   Reactie op dit gedicht
corner

hommeltje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 .rose corner
Donderdag, januari 06, 2005 20:25 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
heel erg mooi!!
ik zie je wel :)
heel veel liefs .rose
 
 mensje corner
Donderdag, januari 06, 2005 20:09 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
:(, ik vind uhm echt super... prachtig, geweldig gewoon, he, word er op de een of andere manier emotioneel van... ik vind uhm echt heel mooi... Maarre 1 ding: Je mag niet weg van aarde totdat je er aan toe bent hoor, ik wil je nog niet missen!! En heel veel andere mensen willen je vast ook niet kwijt...
kusj een meisjes mensje
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy