corner
 
   Hoe kan dat?
corner
28 december 2004 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Toekomst / Angst


Ik dacht heel even dat ik een gelukkig leven had. Heel even leefde ik een een sprookje. Tot op 6 september ik werd verkracht..Zomaar mijn sprankeltje hoop weggenomen. Gegooid in angst,woede,haat en ongeloof. Daar ging mijn sprankelje hoop dat ik mischien toch geen mislukkeling was. Joyce blijft zeggen doe het niet lieve schat ik hou van jou je bent geen mislukkeling. Maar die hoop is weg weggegooid in ongeloof. Ik hoorde vandaag hij komt in april vrij. Wat moet ik ik de gene die hier zit in ongeloof. Moet hem weer op straat tegenkomen. Het daagelijks beven van angst is mijn leven. Hoe kan ik dan nog verder? Begrijpt niemand mij dan?..


- pandabeertje -

Gecontroleerd door: ~Marina~

       

   Reactie op dit gedicht
corner

pandabeertje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 pandabeertje corner
Woensdag, februari 23, 2005 12:15 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
dat is wel zow makkelijk gezegd maar was het ook maar zo makkelijk denken..
 
 Marina20 corner
Dinsdag, december 28, 2004 16:44 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
O meissie, Ik begrijp jou heel goed hoor. Ik weet wat het is misbruikt te worden. Mijn dader is nooit gepakt. hij was de onschuld zelf en ik heb nooit aangifte kunnen doen. Tot me ouders aantoe geloven me niet. Ik weet hoe mooilijk dit is. Vecht ervoor en pleeg geen zelfmoord je bent het leven waard en je bent GEEN mislukkeling.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy