corner
 
   Heeft het nog zin ???
corner
15 december 2004 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / IK / Zelfmoord


Als ik 'smorgens uit mijn diepe slaap wordt geroepen, door het zingen van mijn wekker. Als ik nog half in slaap naar de badkamer slenter, en probeer om op tijd beneden aan de ontbijttafel te zijn.
Dan vraag ik me af of dit wel zin heeft.

Als ik half versuft op de schoolbanken zit, en mijn uiterste best doe toch nog iets van de les op te pikken. Als ik probeer de schade te beperken op mijn toets wiskunde.
Dan vraag ik me af of dit wel zin heeft.

Als ik 'savond thuis kom en er helemaal niemand is die op me wacht. Als ik dan gezellig onder de wol wil kruipen, en mijn moeder nog een nachtzoen wil. Dan vraag ik me af of dit wel zin heeft.

Als ik 'snachts in mijn bedje lig,

Dan tel ik de dagen dat het nog zin heeft.


- Wieter -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Wieter vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 sybilla corner
Donderdag, december 16, 2004 18:48 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Hoi Wieter, het leven heeft wel degelijk zin, alleen is het af en toe wat moeilijk! Kop op na elke moeilijke tijd komt er ook weer iets moois, ook voor jou. Dikke kus en knuffel Syblla xxx
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy