corner
 
   adoptiekind
corner
28 oktober 2004 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Eenzaamheid / Geen Thema / Geen Thema


Adoptiekind

Weinig mensen weten hoe het is, eigenlijk weet bijna niemand hoe het voelt. Ikzelf weet weinig van wat ik mis, maar zie anderen ermee lopen maar weet niet wat ermee wordt bedoeld. Als adoptie kind hier heen gebracht, voor nieuw bestaan nieuw leven. Als de wind in een vreemd land als onbeladen vracht, sta ik nu onbegrijpbaarheid na te streven. Een gezin zoals het hoort, wat betekent dat. De vraag van mijn verleden is wat mij stoort, familie hebben of lang geleden gehad? Mijn leven is als geen ander, ik kan binnen mijn familie geen vergelijkingen maken. Had ik maar even mijn moeder zodat ik verander, een kijkje nemen en misschien meteen weer afhaken. Wie is mijn vader geweest, waar hoor ik te leven? Een echte moeder is wie je gedachten leest, die zorg draagt en weet mee te leven. Geen slecht woord over pleegouders die ik heb, het zijn fantastische mensen. Maar soms wil ik mijn echte moeder niet al dat nep, maar de pijn is dat ik het alleen maar kan wensen.
Roy Bahlmann.- Roy Bahlmann -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Roy Bahlmann vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 berdy corner
Woensdag, december 15, 2010 22:45 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dankjewel voor deze mooie bewoording. Het is precies hoe ik mezelf voel. ouders zijn zo lief en goed voor je, en houden echt van je, maar die bloedband met je ware moeder en vader kan niemand maar ook niemand evenaren.
 
 *zwarte schaduw* corner
Donderdag, oktober 28, 2004 17:36 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
zeeeeeer herkenbaar gedicht, ik zou het zelf kunnen geschreven hebben want je verwoord precies dezelfde dingen die ik voel.
goe geschreven!!

kusje
 
 Rian corner
Donderdag, oktober 28, 2004 17:04 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Hier ben ik even stil van..
Knuff Rian
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy