corner
 
   hoi mam
corner
26 mei 2004 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Familie / Moeders


mama!!!!!!

Ik kan hier niet mee omgaan, nu zie ik pas in wat ik ga missen. Het ging allemaal zo snelen toch ook niet. Ik weet niet wat ik moet doen bij haar zijn of niet, haar vast willen houden maar dat gaat niet. Waarom? voel me zo leeg! ik kan niet meer zo sterk zijn ben er moe van.

Dochter!!!!!!!!


- jessica engbers -

Gecontroleerd door: Frummel

       

   Reactie op dit gedicht
corner

jessica engbers vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 little one corner
Maandag, juni 07, 2004 14:02 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
jessica,
je moet sterk blijven, anders kom je er nog moeilijker doorheen. Ik ken je verdriet en de moeheid van het sterk zijn. Maar het lukt je wel. probeer er met mensen die je vertrouwd over te praten. Leg uit wat je voelt en dat je zo moe bent, ze zullen je steunen en je de hulp geven die je nodig hebt.
Kop op, meisie, je kan het best!
Dikke knuffel,
rebecca
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy