corner
 
   Eline
corner
28 april 2004 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Relatie / Geen Thema / Geen Thema


Ik ben echt wel zwaar zot :s
Ik beloof mezelf altijd gelukkig te blijven zonder vriendin, omdat dat moeilijker is en omdat ik in niemand ge´ntereseerd was. Iedereen kon me gestolen worden. Mijn wereld op mijn eiland van eenzaamheid. Verslaafd aan het melancholische gevoel van het eenzaam zijn en zelfbeklag tot muren druipten en bloemen klaagden. Hart pompend, verdriet en smart door mijn grimmige zelfbeeld. Epilepsie door onderdrukking van krachten die wijzen ooit gevoelens noemden. Verdrinkend in onverschilligheid, luisterend naar woede, stromen van haat. Wat ik niet zag.
Toen kwam jij en verscheurde mijn bestaan.
Hoe kon ik nog zijn wie ik was als jij er was? Hoe kon ik ooit nog vol met smart en zelfbeklag zijn? Hoe kon ik ooit de wereld nog vervloeken voor al zijn haat? Hoe kon ik ooit nog wenend door het bos lopen en God aanklagen waarom dit mij overkwam? Doordat jij er was.
Jij kwam en liep dwars door mijn muren, zweefde over mijn valkuilen, bleek resistent tegen elk gif.
Ik snapte het niet tot ik je in mijn armen sloot.
Ik hield van je.
Alles wat ik niet wou dat gebeuren zou, gebeurde en ik was niet kwaad, ik had geen haat. Het enige wat ik kon was van jou houden. Ook al had ik ooit beloofd het niet meer te doen.


- Aessedai -

Gecontroleerd door: Firebolt

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Aessedai vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy