corner
 
   liefste els
corner
13 april 2003 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Verdriet / Dood


vrijdag was het 11 april elsje uw verjaardag. het moest een speciale dag worden voor jou en je familie. ma het is anders uitgelopen dan we dachten hé. in plaats dat we feest vierden. waren wie die dag nog feller aan het rouwen als anders. het was niet allen je verjaardag ma ook het vonnis werd uitgesrpoken er werd gezegd dat je 3/4 schuld had ik kan het niet geloven elsje.
nu krijg jij de schuld en je kan u zelf niemeer verdedigen. het is niet eerlijk wij zijn u voor goed kwijt en die man krijgt een lichte straf.
we krijgen levenslang verdriet en pijn en hij 2.5 kjaar celstraf en daarna kan hij verder met zijn leven maar wij zullen altijd deze leegte in ons hart blijven behouden wij zullen altijd verdriet en pijn voelen.
elsje, ik weet dat je dit niet kunt lezen ma ik hoop dat je weet dat ik van je hou en dat ik je nooit zal vergeten elke dag zal ik aan u denken aan onze slechte en aan onze goeie momenten als de goeie ooit vergeten dan zal ik hopeloos verloren lopen zonder die goeie momenten van u. maar dat zal nooit gebeuren want je hebt een plekje in mijn hart die zelf geen lieve jong kan bemachtigen.

kisses en hugs from me 4- you elsie


- linnie -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

linnie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy