Reacties op dit gedicht
carokiss vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Over dit gedicht
Auteur:  carokiss Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  06 oktober 2010
Thema's: