Reacties op dit gedicht
lommert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Reiger: Zondag, november 19, 2006 12:16
Diep onder de indruk van deze zo mooi geschreven woorden....


fortuna: Zaterdag, november 18, 2006 23:44
''Het einde'' op een luchtige wijze beschreven. Zeker heel poetisch en beeldend.

Liefs


Cora (ZIJ): Zaterdag, november 18, 2006 13:00
Yep, en zo is het,

heb het leven lief zeg ik dan,


x


Windwhisper: Zaterdag, november 18, 2006 09:03
een verdrietig iets in poezie gebracht, maar wel zo waar.....
liefs Cobie


sunset: Zaterdag, november 18, 2006 08:53
Treffend tonend waar en met poëtische woorden overgebracht.
Liefs en warme knuf, sunset


Over dit gedicht
Auteur:  lommert
Gecontroleerd door:  maneschijn
Gepubliceerd op:  18 november 2006
Thema's: